We zijn er bijna...
Maar!!! nog niet helemaal! Over 1 week en 1 dag vlieg ik weer naar huis maar mijn laatste week is volledig vol met ongelofelijk veel spannende en supertoffe dingen!
Even mijn week overzicht, morgen heb ik een theaterlijst die ik af ga bellen om het theater te boeken voor de show voor zondag, daarna gaan we de stad in om alle laatste belangrijke dingen te kopen die we hebben uitgesteld. Trouwens!! voor iedereen die het nog niet wist.. DE AUTO IS VERKOCHT!! Na veel bloed, zweet en tranen.. (alleen geen letterlijk bloed:p) istie dan eindelijk verkocht. ik had destijds uitgerekend dat ik 1000 dollar minder voor de auto zou krijgen dan dat ik eraan uit had gegeven.. en incl de verzekering en de reparaties is dat aardig gelukt. De koers terug helpt wat minder mee, maar ik vind het toch een behoorlijke prestatie!! Uiteraard was het daarna tijd om te vieren! We waren hier nog maar een paar keer uit eten geweest, vooral ook vanwege de financiele druk van de auto, en we zouden ons even flink uitleven.. en toen liepen we een prachtige boetiek in die een van de gaafste jurken had die ik ooit had gezien.... Eind goed al goed, geen etentje, maar allebei een super jurk rijker.. Tja. ik ben en blijf jurken gek en dit ding is echt VETT!!! :D Nog een paar heerlijke shopping gedaan die we hadden uitgesteld tot na het verkopen van de auto.
Duss... terug naar mijn week! :) Morgen avond hebben we repetitie met Keith voor Who's Afraid of virignia Woolf. De scene van 4, maar we gaan het uitblokken, omdat we niet meer met z'n vieren af kunnen spreken. Daarna komt Jean!! Supergezellig nog 3 daagjes chillen en thanksgiving met ons vieren. Woensdagochtend repetitie van dezelfde scene met Marcus, en ik ga mijn eigen scene met marcus nog repeteren. Woensdagmiddag chillen met jean en die avond schijnt er een vette voorparade iets te zijn hier, van thanksgiving, maar wij willen heel graag ook nog naar de systema class. Hmm.. moeilijk moeilijk moeilijk.. We wilden eigenlijk ook naar de matinee van Wicked, maar dat gaat niet door vanwege de repetitie.. :(
Donderdag ga ik blootvoets in Washington Square Park lopen.. :) Soort inside joke vanwege een andere scene die ik speel met Scott. Barefoot in the Park. Ze maakt er een opmerking over, en ik ga zondag spelen, dus dan kan ik zeggen dat ik blootvoets in het park heb gelopen en dan is het nog waar ook! Daarna fijn rond 3 uur naar empire state building voor de zonsondergang!! Thanksgiving Parade en lekker met z'n drietjes thanksgiving dinner eten! :) Gezellig! Vrijdag is nog redelijk leeg ,maar Jean en ons kennende wordt dat misschien wel een klein beauty dagje :) Ze gaat 's avonds alweer naar huis.. Zaterdag nog meer repetities en kaarten spelen met James! Ja ik maak iedereen verslaafd aan 'zwarte vrouwen het kaarspel' gehhee.. en zondag.. is de dag!!
ik had in mijn vorige blog er al een en ander over verteld. Maar het is een stuk proffesioneler geworden. We gaan niet met een man werken die een camera omhoog kan houden, maar een jonge talentvolle gozer die hier filmschool doet in NYC en zelfs bij een filmfestival eerste is geworden! :) Hij is enthousiast, hij heeft equipment en hij is in! We zijn inmiddels met 10 enthousiaste acteurs, met 10 scenes in totaal! Echt zooo leuk!!! Dus zondag van 1 tot 6 gaan we shooten, en dan met z'n allen eten en de laatste scene spelen we in Keiths appartement om een volledig ander beeld materiaal te krijgen. Spannend! We gaan scenes doen uit, Who's Afraid of Virinia Woolf, Barefoot in the Park, Last of the red hot lovers, Betrayal, Time Stands still, Human Error & Four Dogs and a bone. zegt jullie waarschijnlijk helemaal niets, maar ik vind het gewoon zo super! Ik ben helemaal blij met dit project. Ik wilde heel graag mijn energie helemaal fijn op iets storten en het loopt nu allemaal helemaal goed en iedereen is enthousiast en het gaat gebeuren! JEAAAJ!! Kan ik thuis ook iedereen laten zien wat we hebben gedaan en ik heb materiaal voor mijn showreel! Helemaal super! Want dat kan ik in het overal gebruiken.
Dus nog een weekje! En ik ga er volop van genieten!
Veeel lief! Jo,
Jij hebt de gave om overal van te genieten dus: GENIET GENIET GENIET van alle activiteiten en heel veel TOI TOI TOI.
Leul leuk leuk!
Geniet nog even van je laatste weekje!
Heb altijd erg van je verhaaltjes genoten,
zal ze gaan missen!! ;)
(K)
Jeetje, wat is de tijd omgevlogen, maar meid wat ga je dat megamooi afsluiten!!! Het wordt vast en zeker helemaal geweldig en een project om trots op te zijn. Heel veel succes ermee, maar vooral heel veel plezier.
Jee wat gaat het snel als je lol hebt en je hebt er weer een hoop bij geleerd en en goede vrienden gemaakt. nou geniet van je laatste dagen daar en maak er een feest van.
Het spettert er weer vanaf, al die energie!! Nog even gaaf genieten in de big apple er daarna weer terug op Voorschoten. Ook fijn om je straks weer thuis te hebben. Er is genoeg werk voor je, want de orders vliegen ons bij Parfum.nl om de oren. Plus nog een paar presentaties, kortom ook bij ons kun je je energie kwijt. Liefs Pa