reisverhaal.. Pff.. *gniffel*

Sorry hoor, maar ik ga een nieuwe blog plaatsen op reismee.nl.. Nou Jo.. vertel eens.. waar ben je geweest de afgelopen 1,5 week? Nou.. in mijn kamer.. :p Nouja.. godzijdank nog wel op iets meer plekken dan dat.. Maar vooral in Chiswick Park..

Ik heb mijn acting reel gemaakt. omg.. wat een werk! Ben er wel trots op, alhoewel ik in alle eerlijkheid kan zeggen.. jammer dat het voornamelijk theaterwerk is. dat komt toch heel anders over.. de overgangen zijn niet allemaal even scherp, ik had meer diversiteit willen laten zien, maar had te weinig materiaal... ach.. het is goed om heel kritisch te blijven, anders ga ik ook alleen maar naast mijn schoenen lopen.

Verder veel gelezen, veel comedy reseach gekeken en bijgerust.. Mijn hemel, wist niet dat ik zoveel rust nog nodig had.. ik slaap gemiddeld nu nog 10 uur per nacht, en dat was eerst nog 11/12. Mijn onderrug gaat langzaamaan beter, maar vandaar moest ik behoorlijk veel doen en ik kwam strompelend weer naar huis.. Hmm..

Gister wel naar de dans studio gegaan. Ik wilde heel graag weer aan de bak met dans en beweging, ennuh.. heerlijk! Een behoorlijk hoog niveau (voor het feit dat het een beginners/intermediate class was) Maar ik kon het prima volgen, ik wist zelfs 's avonds de dans nog uit me hoofd! Niet met hetzelfde tempo, maar ach.. ;) Het was overduidelijk echt een kwaliteit dansstudio en ik voelde me ffies helemaal in de zone.. alsof ik de auditie van fame of cobacabanna was binngewandeld :) (godzijdank niet met hetzelfde tempo aan dans leren..) Een heerlijke zware training en ik kreeg er weer een hoop energie van.. die had ik nodig.. Vanwege missy (Vera's oh zo onwijs lieve, maar wel katachtige.. uh.. kat) kan ik niet overal trainen, eigenlijk alleen in mijn kamer (en daar red ik het met ruimte niet) of in de slaapkamer bij vera en Andrew. En ik moest mezelf hoognodig weer onder de kont schoppen om elke dag weer te gaan trainen, maar ik ben nu wel weer klaar om te beginnen, al is het alleen mijn 200 situps op een dag.

Verder ben ik door de test van pokerdealer heen, ik moet nog een politie test laten doen en referenties laten nakijken en dan werk ik via prestige people bij verschillende casino's in Londen :) De salarissen vond ik niet bijster hoog.. ik zag 6..7.. pond per uur en ik werd er totaal niet vrolijk van.. maar dit betaald 11,5. Mag ook wel voor een proffesionele poker dealer, maar een job parttime, en temporary vinden in londen.. is niet makkelijk. Plus ik vind het dealer ook erg fijn, ik hoef 's ochtends niet te werken, wat ik heel fijn vind.. Als ik hier 2 avondjes in de week wat centjes mee kan verdienen mag ik zeer tevreden zijn!

Qua audities betreft.. ja.. in Londen hebben ze veel meer dan in NL.. maar dan moet je er wel voor uitgenodigd zijn. Uiteraard is alles wat ik op mijn actingreel heb staan gedaan met een Amerikaans accent, en mijn britse accent is volgens me zus en A niet helemaal hoe het hoord te zijn. Dus ik heb een 18th century Jane Austen accent, en een lowclass essex accent.. nouja.. ik moet het er maar mee doen ;) Tot nu toe 100 audities voor aangemeld en een prachtige 2 reacties.. (nouja. 3 als je de reactie meeteld dat ze echt een actrice met lang haar wilde;)) In Newcastle gaan ze een film shooten en daar ben ik voor uitgenodigd, super natuurlijk, maar ik ben nog in onderhandeling over wat we gaan doen als ik daar ga filmen, want newcastle - Londen.. is iets anders dan even tijdelijk 'commuten' 5,5 uur met de trein is het snelst.. omg.. :p

Verder heb ik zondag repetitie voor een show waar ik in speel. Tis iets kleins, en voor een kleine rol, maar ik ben allang blij in ieder geval een start te maken hier in Londen. Ik ga daar ook heerlijk proberen te netwerken en kijken of ik iets anders leuks kan doen. Eind januari gaan we het spelen.

That's it for now! De reisblog is echt totaal geen reisblog, maar een soort, Jo - survival of the Actress in London.. mgoed:) Dan ben je gewaarschuwd! ;)

Liefs

Jo,

Hetty

Het hoeft geen reisblog te zijn, we zijn in elk geval weer helemaal bijgepraat.
Liefs en toi toi toi

Mieke

Ik zie het al weer. Je bent flink aan de slag daar.
Hopelijk levert het wat op voor je. Ik zal voor je duimen.

Hou je taai.

grtz. Mieke.

Iris

Weer lekker bezig zie ik!!
Groetjes daar!

(K)