Duimen!!

Jo op haar spannende reis in amerika..

Vraag: Goh.. vertel is wat voor spannende dingen je hebt meegemaakt in de afgelopen week antwoord: Nou.. ik heb ruim 11 uur per dag achter de computer gezeten en inmiddels meer dan 70 mailtjes uitgestuurd voor appartementen in New York City en wel 6 reacties gekregen.. Gelukkig daarnaast ook aan de slag gegaan met het nummer shit out of luck.. wat bijna af is. 2 pagina's geschreven van mijn nieuwe voorstelling, elke dag getrained, gister heerlijk gekookt voor Craig en Janet en een gezellig rustig avondje gehad. Naar een politieke avond gegaan waar er 8 speeches gegeven werden. Voor State Representative, State Govenor and Congressmen en State Auditor. Dat was voor mijn engels echt een flinke uitdaging. Janet is in de running voor State Rep, vandaar dat ik er was, maar na 2,5 uur speeches ben ik met mijn boekje maar naar buiten geslopen en ben ik maar gaan lezen.. Was wel ffies genoeg.

Dat was het.. letterlijk ;) Maar morgen gaat het spannende avontuur beginnen. Ik zit morgen om 6 uur in de ochtend in de bus naar new York City om een aantal mooie opties te bekijken

Optie 1: om 11:30. Studio apartement, prachtig :-) Near Battery Park, downtown Manhattan. Ze laat haar spullen daar, dus met afspraken komt ze af en toe kleding halen, maar tis 1700 voor 55 m3. In New York is dat echt ongelofelijk. dus.. goeie optie!

Optie 2: Om 15:00, slaapkamer en woonkamer apart, gedeelde badkamer, half keuken achtig iets, geen echte keuken. 1795 per maand. Best groot.

Optie 3: Om 17:00 925 per maand, Jersey City, met 15 min in central Manhattan. goeie verbinding. Foto's krijg ik nog. Geloof niet dat het heel groot is, maar tis wel erg goedkoop, dus ik zie wel.

Optie 4: Prachtige 1 slaapkamer appartement, erg ruim met ook nog losse extra kamer (voor mij dus gewoon extra slaapkamer!) in Jersey City, 1425 per maand. Hij beld me nog terug, er is nu iemand die wellicht ja erop zegt, maar we raakten aan de praat, ik zei wat ik kwam doen in New York, bleek het ook een acteur te zijn wiens vrienden nog wel eens out of town zijn. Dus geen fees, maar wellicht nog andere opties. Iemand om contact mee te houden!

Optie 5: Zaterdag kan ik wellicht een mooie 2 kamer appartement bekijken in Upper West Side. 2200 per maand. Hoop hoop! Fijn ruimte om te repeteren etc.

Optie 6: 1800 voor een 1 kamer appartment in de upper west side, heeeeel erg netjes onderhouden. en ruim.

Ik ben hier zo mee bezig dat ik denk.. leuk om op me blog te zetten. Na ruim 700/1000 advertenties doorgelezen te hebben is dit stukje interesant

Zouden jullie ajb voor mij willen duimen? thxx!!

Ik ben vrijdag en zaterdag in NY en laat zondag wel weten hoe alles ervoor staat!

Liefs! Jo,

Joyce

Mijn hemel wat een bedragen...... Voor welke moeen we duimen ??
Dan doe ik dat natuurlijk voor je !!

Jo

Hey Joyce,

Optie 5 en 6 zijn wel heel erg fijn, want dan kan ik open zijn dat Bea er ook gaat wonen en hebben we allebei een beetje onze eigen ruimte.

Ik heb ook wel een goed gevoel over optie 1. Maar weet niet of ik meteen kan zeggen dat er twee mensen gaan wonen, want ben bang dat ze dan meteen nee gaat zeggen. Ik ben het liefst eerlijk.

De bedragen zijn echt belachelijk, gelukkig delen we de kosten. Maar Oh.. tis ook zo moeilijk om iets te vinden! Amsterdam is al duur, maar dit is nog 20% duurder, en onmogelijk!

We zien wel! Ik wil minimaal 3 opties gezien hebben, en wacht tot zaterdagmiddag totdat ik mijn definitieve beslissing genomen wil hebben. Dat laat opties open voor andere mensen om mij terug te bellen.

Optie 7 is 2 slaapkamers voor 1300 in Jersey City, amper 10 min naar Manhattan. Is ook redelijk groot, maar dat zou ik pas 2 Septemer kunnen bekijken.. beetje laat..

We zien hoe het loopt! Heel erg bedankt voor het duimen :D

Hoi hoi

Hoi liefje.

Fijn om te lezen dat je lekker met nieuwe dingen bezig bent. Ik denk dat je tijdens je reis wel flink wat ervaringen hebt meegemaakt die er in kan verwerken.

Nu nog hopen dat je een leuke (betaalbare) appartement kan scoren.

Miss je!

dikke knuff

Hetty

DUIM DUIM DUIM!!!!!!!

jeroen

Hoi Jo
Wat een bedragen voor een leuk huisje. Maar het gaat je zeker lukken er een te vinden.
Weet nog een leuk wit huisje met veel kamers in washington ( LOL )