Boston
Wow.. het is alweer zaterdag. De tijd bij Craig en Janet ging ongelofelijk snel voorbij,
Maandag Boston ingedarteld. Weerbericht was niet al te goed, maar dat zou wel loslopen. van een paar wolkjes ga je niet dood.. De wolkjes waren alleen nergens te vinden! Het was ruim 33 graden met een luchtvochtigheid die je geloof ik alleen maar of aan de Westkust van de US vind of in het regenwoud. Ik was wel blij dat ik mijn jas tegen de regen mee had genomen, aangezien ik door het sjouwen toch mooi weer een aantal extra callorien heb verbrand

Wat is het dan wel heerlijk om te zeggen dat Boston ondanks het bloedhete weer prachtig is. In veel steden moet je op zoek gaan naar de mooie plekjes en de prachtige foto kliekjes, maar in Boston zijn de huizen werkelijk prachtig. In het midden van de stad is een een gigantisch park, Boston Commen, en daarnaast ook nog een public Garden. Boston is vooral opgebouwd uit verschillende hoogtes van gebouwen en dat geeft het een zeer uniek (en vooral non europees) uiterlijk.
Na de aankomst in Boston ging ik met Craig naar de bank of america. Steeds pinnen met mijn nederlandse bankpas en me creditcard gebruiken was niet echt een optie, dus moest ik kijken of ik een bankrekening kon openen. Amerika heeft regeltjes tot je een ons weegt, maar het openen van een account was voor een buitenlander nog niet eens zo heel moeilijk. Adres van mijn vrienden, nederlandse Adres en ik mocht gewoon een studenten account omdat ik in NY cursussen ga volgen.. Zeer chill aangezien een bankrekening in de US elke burger nogmaal 10 dollar per maand kost.. Da's snel verdiend! 1,5 uur later stapte ik de Airco weer uit en kon ik Boston ontdekken. Veel rondgelopen zonder een flauw idee te hebben wat wat was, maar ik vermaakte mezelf prima! Jammergenoeg had ik door het hete weer wel al na 2 uur blaren.. Dus toen maar even wat gechilled in het park. Om 3 uur zou ik op North Station Georges en Marscha meeten. Georges ken ik van een acteerklus (hoe moet ik het anders omschrijven? ;)) van vorig jaar. Met de auto zijn hebben we toen wat rondgereden en leerde ik meteen wat de gebouwen waren waar ik langsgelopen was! :D
In de haven parkeerden we de auto en hebben nog een aantal uren de stad doorgelopen, daarna doorgestrompeld en gehinkt etc.. etc.. mijn blaren waren inmiddels gegroeid tot behoorlijke grotes en helaas wilde de pleisters niet al te goed blijven zitten. Maar het was gezellig en met het aangepaste tempo absoluut de grote blaren waard! We hebben de cheers bar gezien, een lekkere salade gegeten en goed stuk van Boston ontdekt. Op het laatst zijn we nog naar Harvard gereden.. Nooit bedacht dat dat vlakbij Boston lag.. :$ Wow! Dat is echt veel groen en ziet er erg chique uit! Heel levendig en vriendelijke mensen. Het was inmiddels wel al half 9 en ik moest nog terug naar North Station en van daaruit naar Gloucester, wat ook nog een uur reizen is. Dus toen ik aankwam op north station om 9 uur bleek de volgende trein om 22:40 te gaan!! Toch maar een treintje eerder gepakt en Craig haalde me op van North Beverly.. Oh. jeej.. ik liep daar de trein uit, alles donker, twee van die gasten die zo achter me liepen (niet dat ze er erg onguur uitzagen, maar je gaat toch sneller twijfelen als je op zo'n moment erg blond en meisjesachtig voeld) dus ik liep met me blaartjes toc h maar even iets harder door en kon me in Craig z'n veilige armen storten! (oh.. wat heerlijk dramatisch, maar ja.. daarvoor ben je actrice he?)
America is op sommige punten gewoon niet heel erg safe, en zo 's avonds laat op een afgelegen station.. dan moet je gewoon uitkijken. Blij dat we straks een auto hebben, dan kunnen we gewoon snel weg zijn als we ergens belanden waar we niet moeten zijn.
Heej Jo,
Leuk om weer een nieuw deel van je story te lezen en je foto's te bekijken. Amuseer je verder en ik blijf je volgen.
Groetjes Mieke.
Hey Jo,
Wat een geweldige verhalen op je site; echt een genot om te lezen.
We hebben natuurlijk best al wat afgebabbeld in Amsterdam voordat je op pad ging, maar nu ben je in de USA "voor het eggie"!!
Heel veel succes en plezier met alles wat je daar gaat doen.
Groeten,
Raymond
Ik heb net even al je verhalen gelezen (had ik nog niet gedaan :$). Ook maar meteen geabonneerd op je site...
Wat een mooie gave ervaringen. geniet ervan!!
kus
sophie
Hey Jo,
Hoe istie daar? Heb me vandaag op je blog geaboneerd! Wat een mooie verhalen! En geweldig mooie foto's, natuurlijjk! Heel veel suc7 met alles,ik blijf je volgen!
Groetjes van Masha en mij!
Georges
P.S. ben heel a-technisch:)) : hoe kan ik je het beste ons fototje (waar we met z'n drieën op staan ) sturen?Mb via de mail?