Eindelijk weer beetje okay

In mijn laatste blog had ik geschreven dat ik onderweg naar Vegas dehydrated was. Nu blijkt dat dat zo'n klap op je lichaam geeft dat het snel weer gebeurd. Ik ben in Vegas niet lekker geweest. Een dag vol flauwvallen, iedere keer dat ik opstond. De hitte was brandend, de lucht was mega droog en de Aico veels te koud.. End of story.. We hebben Vegas snel achter ons gelaten. We zijn wel over de strip geweest en hebben Terry en Doreen ontmoet. Vrienden van mijn vader. Was heel gezellig en daar hebben we ook erg van genoten, maar geen pokeravonturen of wat.. ik moest snel uit die hitte weg. Dus.. op naar Grand Canyon. Wel 's avonds gereden want overdag ging echt niet. De reis was 's avonds heerlijk koel en het uitzicht was prachtig! Wat een bergen en alles.. WOW!!

We hadden een motel buiten de Grand canyon gereserveerd. Een indisch echtpaar runde het motel. We hadden vaak bij goedkopere hotels brakke service, of boos kijkende mensen, maar ze waren super vriendelijk! We wilden graag een helicopter vlucht doen maar alles was voor de komende dagen op internet uitverkocht. Maar we vonden er een! Dus de volgende dag naar de Grand Canyon. Prachtige reis weer overigens. We hadden wel een beetje haast omdat de tom tom het vliegveld niet kon vinden en we eerst moesten navragen.. Uiteindelijk bleek het nog vet makkelijk te zijn, maar je moet natuurlijk niet je afslag missen..

Maar we waren er.. en op tijd.. de instructie video gekeken, en toen dacht ik.. oww jeetje.. ik ga dus echt in een helicopter vliegen... Spannend!! Helemaal ingesnoerd. Koptelefoon op, ik zat voorin, kon ik lekker de diepte in kijken ;) Langzaam gingen we omhoog en ik dacht.. oww. dit is inderdaad minder eng dan gewoon vliegen (dat was ook de reden dat we niet in het vliegtuig de grand canyon wilde bezichtigen, de turbulentie is verschrikkelijk en het schijnt voor mensen met vliegangst echt een hel te zijn.. en helicopter stukken minder.. ) Maar het ging allemaal goed.. en toen kwam de grand canyon.. ik ga dat gevoel nooit meer vergeten.. eerste wat ik voelde was mijn maag in me keel, toen dacht ik.. oww SHIT!! Dit is wel eng!! En daarna kwam.. oh mijn hemel.. wat is dit prachtig.. en eng.. ;) Foto's volgen!

We zitten inmiddels in Salt Lake City. We zijn om 3 uur 's nachts opgestaan (we moesten via Las Vegas rijden en wilde de hitte voor zijn) De reis vanaf ons Motel naar andere Motel was 10 uur. Lange rit! Ik was nog behoorlijk moe, maar ik wilde meteen naar boven om uit de hitte weg te zijn. Morgen bij de AAA gaan we onze nieuwe route uitstippelen (we gaan niet meer over Taexas, dat is te warm) en overmorgen richting Teton en Yellowstone park. Lekker kamperen, de natuur in en genieten en uitrusten! Ohh.. daar zie ik zo naar uit!! Keep you guys updated!

Nathalie

Ooooohh ik ben zo benieuwd naar de foto's!
Ik vind het zo gaaf dat je het hebt gedaan!
Even een vraagje, he? Kon je nog wel voldoende zien toen je 's avonds reed?
Ik heb van die beelden van plotseling opdoemende bergen in de schemer enzo. Geen idee of dat klopt, hahaha

Hetty

Hoewel ik in herhalingen verval moet ik toch weer zeggen dat je wel heel heftige dingen beleeft.
Dit is, op wat ongemakken na, wel het grote genieten.

Willy

Wow! wat gaaf allemaal! en fijn dat het weer wat beter met je gaat.

Keep leading the good live liefje :)

hele dikke knuf